P2

  • Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5
  • Slide6

Virėjo specialybės mokinių praktinių įgūdžių tobulinimas sektoriniame mokymo centre

Šeduvos technologijų ir verslo mokymo skyriaus virėjo specialybės mokiniai vasario 5 – 9 d. vyko į Panevėžio  mokymo centro restoranų, viešojo maitinimo ir prekybos sektorini mokymo centrą, pagal modulį „Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas“.

Virėjo specialybės mokinių praktinių įgūdžių tobulinimas sektoriniame mokymo centre

Daugiau nuotraukų rasite čia.

Projekto metu VR 22 ir VR 23 mokiniai atliko praktinius užsiėmimus, gamino patiekalus: skaidrią vištienos sriubą su garnyrais, norvegišką žuvienę ir „beždžionių“ duoną, kopūstainį su garnyru ir grietinės padažu, blynų suktinukus su daržovėmis, grietinėlės padažu su žirneliais ir blynelius su  karameliniu padažu, panakotos desertą, Benedikto kiaušinį su olandišku padažu. Darbo savaitės pabaigą vainikavo mokiniams įteikti pažymėjimai.

Mokinių geros emocijos ir darbinga nuotaika viso mokymosi metu leidžia teigti, kad mokymų savaitė buvo naudinga ir suteikė papildomų įgūdžių.

Profesijos mokytoja Laura Vaicekauskienė

images

Logotipas RTVMC

Švietimo, mokslo ir sporto ministerija

Svetainėje lankosi 162 svečiai ir nėra prisijungusių narių

Straipsnių peržiūros
546212