P2

Tarptautinis profesinių mokyklų mokinių ekonomikos ir verslo žinių konkursas „Verslo žinios karjeros sėkmei 10“

Biržų technologijų ir verslo mokymo centro Vabalninko skyriuje 2024 m. sausio  25 dieną jau dešimtą kartą buvo surengtas profesinių mokyklų mokinių ekonomikos ir verslo žinių konkursas „Verslo žinios karjeros sėkmei 10“, šįkart jau tarptautinis. Konkurso tikslas – ugdyti  mokinių verslumą, iniciatyvumą, gilinti ekonomikos ir verslo žinias, įvertinti mokinių profesinį meistriškumą. Konkurse dalyvavo 17 komandų iš įvairių Lietuvos ir Latvijos profesinio mokymo įstaigų. Mūsų mokyklą atstovavo II kurso gimnazistai, transporto priemonių remontininko specialybės mokiniai Dominykas Valys ir Lukas Turskis.

Tarptautinis profesinių mokyklų mokinių ekonomikos ir verslo žinių konkursas „Verslo žinios karjeros sėkmei 10“

Daugiau nuotraukų rasite čia.

Mokinai rungėsi keturiose rungtyse: viktorinoje „Protų mūšis“,  rungtyse „Mokesčiai sugrįžta kiekvienam“ ir „Marketingas“, bei individualioje loginėje rungtyje. Dominykas ir Lukas puikiai pasirodė „Protų mūšyje“ ir šioje rungtyje iškovojo 1-ąją vietą. Jiems buvo įteikti 1-os vietos diplomai ir rėmėjų dovanos. Džiaugiamės mokinių laimėjimu ir tikimės, kad pagilintos ekonomikos ir verslo žinios bus naudingos jų ateities karjerai.

Dalyvauti profesinio meistriškumo konkursuose mokiniams naudinga, nes jų darbą vertina ne tik mokytojai, bet ir potencialūs darbdaviai. Mokiniai turi unikalią galimybę jiems pademonstruoti savo įgūdžius, žinias ir gebėjimus. Iš konkurso grįžome kupini gerų emocijų ir dėkingumo konkurso organizatoriams.

Vyresnioji matematikos ir ekonomikos mokytoja Daina Baravykienė

images

Logotipas RTVMC

Švietimo, mokslo ir sporto ministerija

Svetainėje lankosi 54 svečiai ir nėra prisijungusių narių

Straipsnių peržiūros
546212