P2

Šeduvos gimnazistai kviečiami rinktis profesinius modulius

Viena sąlygų, kad mokymo įstaigos veikla būtų sėkminga – bendradarbiavimas su kitomis įstaigomis, socialiniais partneriais, institucijomis. Bendrų idėjų ir sprendimų kūrimas atveria didesnes galimybes ir neša abipusę naudą. Apie naujas bendradarbiavimo galimybes centro direktorius Jonas Pravilonis ir skyriaus vedėja Gintarė Nausėdienė diskutavo su Šeduvos gimnazijos administracija. Susitikimo su gimnazijos direktore Edita Varneckiene, direktorės pavaduotojomis ugdymui ir karjeros specialiste metu nuspręsta stiprinti įstaigų bendradarbiavimą sudarant galimybes  Šeduvos gimnazijos mokiniams rinktis profesinius modulius.

Šeduvos gimnazistai kviečiami rinktis profesinius modulius

Daugiau nuotraukų rasite čia.

Tris dienas iš eilės Šeduvos gimnazijos 10-okai lankėsi skyriuje. Mokiniams pristatyta profesinių modulių pasirinkimo galimybė. Gimnazistai susipažino su profesijos mokytojais bei siūlomais profesiniais moduliais: buhalterinės apskaitos tvarkymas, vaizdo ir garso produktų kūrimas, montavimas bei redagavimas, transporto priemonių vidaus degimo variklių techninė priežiūra, žirgų auginimas ir priežiūra.

Džiaugiamės galėję jaunuoliams pristatyti profesinius modulius, kurie gali atnešti į jų gyvenimus naujas galimybes ir platesnį akiratį profesinėje srityje.

Skyriaus informacija

images

Logotipas RTVMC

Švietimo, mokslo ir sporto ministerija

Svetainėje lankosi 46 svečiai ir nėra prisijungusių narių

Straipsnių peržiūros
546212